Madi's Mushrooms / Champignons de Madi


I got this recipe from my friend Madi, who is an excellent cook.

Ingredients
Portobello mushrooms
Spinach
Tomatoes, chopped
Onions, chopped
Balsamic vinegar
Parmesan cheese

Directions
1) Wash the mushrooms and remove the stems and gills.
2) Sauté the spinach, tomatoes, onions, and balsamic vinegar.
3) Fill the mushroom caps with the sautéed vegetables.
4) Grill the stuffed mushroom caps until they are tender.
5) Sprinkle them with the parmesan.


J'ai eu cette recette de mon amie Madi, qui est excellente cuisinière.

Ingrédients 
Champignons
Portobello
Épinard
Tomates, hachées
Oignons émincés
Vinaigre balsamique
Parmesan

Instructions 
1) Laver les champignons et enlever les tiges et les branchies.
2) Faire sauter les épinards, les tomates, les oignons et le vinaigre balsamique.
3) Remplissez les chapeaux de champignons avec les légumes sautés.
4) Griller les bouchons de champignons farcis jusqu'à ce qu'ils soient tendres.
5) Saupoudrez-les avec le parmesan.


Comments

Popular Posts