NY Times Veggie Burger / Burger Végétarien du NY Times


Ingredients
2 cups black beans, cooked
2 tomatoes, chopped
3 cloves garlic
1 onion
4-5 carrots
2 cups oats
burger buns
whatever toppings you want

Directions
1. Blend everything together in a blender.
2. Form the burger mix into patties.
3. Bake in the oven for about 10 minutes at 450 degrees Fahrenheit.
4. Serve on burger buns with whatever toppings you want.


Ingrédients 
350 g de haricots noirs, cuits 
2 tomates hachées 
3 gousses d'ail 
1 oignon 
4-5 carottes 
180 g d'avoine
Petit pains à hamburger 
Les garnitures que vous voulez

Préparation 
1. Mélanger le tout dans un mélangeur. 
2. Former le mélange de hamburger en galettes. 
3. Cuire au four pendant environ 10 minutes à 232 degrés Celsius. 
4. Servir sur des petits pains à hamburger avec les garnitures que vous voulez.

Comments

Popular Posts