Jackfruit Pulled Pork Sandwich / Sandwich de Fruits de Jacquier
Ingredients
2 young jackfruit
1/2 c vegetable broth
BBQ sauce
Italian sandwich roll
Swiss cheese, sliced
Directions
1) Boil the jackfruits in the vegetable broth for about 10 minutes. You'll know it's done when you can pull it apart with a fork (like pulled pork).
2) Pour the BBQ sauce over the jackfruit, stir it together, and heat it through.
3) Toast the bread.
4) Put the slices of swiss cheese and jackfruit in BBQ sauce inside the bread to make a sandwich.
BBQ Sauce
2 c tomato paste
1 c water
1/2 c vinegar or apple cider vinegar
1/4 c light brown sugar
1/2 onion
5-6 cloves garlic
Salt and pepper
Chili powder, to taste
Liquid smoke, to taste
Blend everything together in a blender.
2 jeunes jacquiers
Bouillon de légumes
1/2 c sauce barbecue
Pain italien
Fromage suisse, tranché
Instructions
1) Faites bouillir les jacquiers dans le bouillon de légumes pendant environ 10 minutes. C'est cuit quand vous pouvez le séparer avec une fourchette (comme le porc effiloché).
2) Versez la sauce barbecue sur le jacquier, mélangez-le et faites-le chauffer.
3) Faire griller le pain.
4) Mettez les tranches de fromage suisse et le jacquier dans la sauce barbecue à l'intérieur du pain pour faire un sandwich.
Sauce Barbecue
2 c de pâte de tomate
1 c eau
1/2 c de vinaigre ou de vinaigre de cidre
1/4 c de sucre brun
1/2 oignon
5-6 gousses d'ail
Sel et poivre
Poudre de chili, au goût
Fumée liquide, au goût
Mélanger le tout dans un mélangeur.
Comments
Post a Comment