Enchiladas


Don't judge this recipe by my photos since they don't do it justice.

Ingredients
Tortillas
Enchilada Sauce
Cheese, grated - I like cheddar best
Your choice of pre-cooked filling*

*I sautéed some grated sweet potatoes, chopped onions, black beans, cumin, and paprika together for my filling.

Directions
1) Put a thin layer of enchilada sauce at the bottom of a baking dish.
2) Put some filling in a tortilla, fold it up like a burrito, then put it in the dish. Keep doing this until you've used up all of your filling and tortillas.
3) Cover the enchiladas with the rest of the sauce.
4) Put the grated cheese on top.
5) Bake them in the oven at 350 degrees F until the cheese is bubbly.

Enchilada Sauce
Sauté and then blend all of the following ingredients together:

1 onion, chopped
2 jalapeño peppers, seeded and chopped
3 cloves garlic, chopped
2 tbsp chili powder
1 tbsp cumin
1 tsp black pepper
5-6 tomatoes, chopped


Ne jugez pas cette recette par mes photos car elles ne sont pas belles. 

Ingrédients
Tortillas 
Sauce enchilada
Fromage râpé - J'aime mieux le cheddar 
Votre choix de garniture précuite* 

* J'ai fait sauter des patates douces râpées, des oignons hachés, des haricots noirs, du cumin, et du paprika ensemble pour ma garniture. 

Préparation 
1) Mettez une fine couche de sauce enchilada au fond d'un plat allant au four. 
2) Mettez un peu de garniture dans une tortilla, pliez-la comme un burrito, puis mettez-la dans le plat. Continuez à le faire jusqu'à ce que vous ayez épuisé toutes vos garnitures et tortillas. 
3) Couvrir les enchiladas avec le reste de la sauce. 
4) Mettez le fromage râpé sur le dessus. 
5) Cuire au four à 175 degrés C jusqu'à ce que le fromage mijote. 

Sauce Enchilada
Faire sauter et mélanger ensuite tous les ingrédients suivants: 
1 oignon, haché 
2 piments jalapeño, épépinés et hachés 
3 gousses d'ail, hachées 
25 g de poudre de chili 
6 g de cumin 
2 g de poivre noir
5-6 tomates, hachées

Comments

Popular Posts