Beet Salad / Salade de Betterave


If you're like me and you like pure, unadulterated beets this tastes amazing.

Ingredients
butter
beets
walnuts
greek yogurt
cilantro
chile peppers
chives

Directions
1. Wash the beets and preheat the oven to 375 degrees Fahrenheit.
2. Rub the butter on some aluminum foil, pierce the beets with a fork, and wrap the pierced beets in the aluminum foil.
3. Place the beets in the oven to roast until they are tender. This can take up to an hour.
4. Chop the cilantro, chives, and chile peppers and mix them into the yogurt.
5. When the beets are done, chop them and arrange them on a plate. Then pile on the yogurt mixture, and sprinkle the entire thing with walnuts. Yummy!


Si vous me ressemblez et vous aimez des betteraves pures, naturelles cela goûte stupéfiant.

Ingrédients
beurre
betteraves
noix
yogourt grec
cilantro
poivre de chili
ciboulette

Directions
1. Laver les betteraves et préchauffer le four à 190 degrés Celcius.
2. Frotter du beurre sur du papier d'aluminium en aluminium, percez les betteraves avec une fourchette et emballez les betteraves percées dans le papier d'aluminium en aluminium.
3. Placer les betteraves dans le four pour rôtir jusqu'à ce qu'ils soient tendres. Cela peut prendre à une heure.
4. Couper le cilantro, des ciboulette et le Chili poivre et les mélanger dans l'yogourt.
5. Quand les betteraves sont faites, les coupent et les arrangent sur une plaque. Mettez alors la mixture d'yogourt en tas et saupoudrez la chose entière des noix. Délicieux!

Comments

Popular Posts