Eggplant Rolls / Rouleaux d'Aubergine


These are sort of like eggplant parmesan in a different form and with different cheeses.

Ingredients
2 large eggplants, sliced lengthwise into 1/4 inch thick pieces
2 cups marinara sauce
1 1/2 c ricotta cheese
1/2 c parmesan cheese, grated
1/2 c mozzarella cheese, grated
Basil, to taste
Parsley, to taste
Garlic, minced (optional)

Directions
1) Preheat your oven to 425 degrees F, put your eggplant slices on a cookie sheet, and bake your eggplant slices for about 10 minutes until they are pliable.
2) Take the eggplants out of the oven and let them cool off. Turn the oven heat down to 375 degrees F.
3) Take out a baking dish and put a layer of marinara sauce on the bottom. Mix the herbs, garlic, half of the parmesan, and half of the mozzarella into the ricotta.
4) Take one eggplant slice, place a spoonful of ricotta mixture at one end of it, and roll it up lengthwise so the cheese is in the middle. Place that eggplant roll, seam side down, in the baking dish. Do this for all of your eggplant slices.
5) Spoon some more marinara on top of the eggplant rolls, then top with the rest of the grated parmesan and mozzarella cheeses.
6) Bake the eggplant rolls for about 15 minutes. They should be warmed through and the parmesan should be melted.



Ingrédients 
2 grandes aubergines, tranchées dans le sens de la longueur en morceaux de 6 mm d'épaisseur 
300-450 g de sauce marinara 
250-325 g de ricotta 
50 g de parmesan râpé 
50 g de fromage mozzarella, râpé 
Basilic, au goût 
Persil, au goût 
Ail, émincé (facultatif)

Préparation
1) Préchauffez votre four à 220 degrés C, mettez vos tranchées d'aubergine sur une plaque à biscuits, et cuire vos tranches d'aubergines pendant environ 10 minutes jusqu'à ce qu'elles soient pliables. 
2) Sortez les aubergines du four et laissez-les refroidir. Tournez la chaleur du four à 190 degrés C.  
3) Sortez un plat allant au four et mettez une couche de sauce marinara sur le fond. Mélangez les herbes, l'ail, la moitié du parmesan et la moitié de la mozzarella dans la ricotta. 
4) Prenez une tranche d'aubergine, placez une cuillerée de mélange de ricotta à une extrémité de celui-ci, et roulez-le dans le sens de la longueur pour que le fromage soit au milieu. Placez ce rouleau d'aubergine, joint vers le bas, dans le plat de cuisson. Faites ceci pour toutes vos tranches d'aubergine. 
5) Déposer un peu de marinara sur les rouleaux d'aubergine, puis garnir avec le reste de fromage râpé parmesan et mozzarella. 
6) Faire cuire les rouleaux d'aubergine pendant environ 15 minutes. Ils devraient être réchauffés et le parmesan devrait être fondu.

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