Soufflé


Soufflé is light and airy but also extremely filling. It's also a great way to get out your aggression since it takes such a long time to beat the eggs.

Ingredients
2 tbsp butter
2 tbsp flour
1 c milk
up to 1/4 c grated parmesan
up to 1/4 c grated gruyere
3 egg yolks
4 egg whites

Directions
1. Melt the butter in a saucepan.
2. Stir in the milk and the flour and whisk until the mixture thickens into a smooth sauce.
3. Add the parmesan and gruyere.
4. Take the sauce off the heat.
5. Beat the egg yolks and add them to the sauce, mixing well.
6. Beat the egg whites in a separate bowl until they are stiff but not dry.
7. Fold the egg whites into the cheese mixture.
8. Pour the whole thing into a soufflé dish.
9. Bake the soufflé at 350 degrees F for 25-30 minutes until it has risen and set.


Soufflé est léger et aéré mais aussi extrêmement rempli. C'est aussi un excellent moyen de sortir votre agression, car il faut si longtemps pour battre les oeufs.

Ingrédients
30 g beurre
30 g farine
240 ml lait
jusqu'à 60 ml parmesan râpé
jusqu'à 60 ml gruyère râpé
3 jaunes d'oeufs
4 blancs d'oeufs

Préparation
1. Faites fondre le beurre dans une casserole. 
2. Incorporer le lait et la farine et fouetter jusqu'à ce que le mélange épaississe en une sauce lisse. 
3. Ajouter le parmesan et le gruyère. 
4. Retirez la sauce du feu. 
5. Battre les jaunes d'œufs et les ajouter à la sauce en mélangeant bien. 
6. Battre les blancs d'œufs dans un autre bol jusqu'à ce qu'ils soient fermes mais pas secs. 
7. Incorporer les blancs d'œufs dans le mélange de fromage. 
8. Versez le tout dans un plat à soufflé. 
9. Faire cuire le soufflé à 175 degrés C pendant 25-30 minutes jusqu'à ce qu'il soit levé et réglé.



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