Empanadas

I got the original of this recipe from "Mexican Cooking for Dummies." Empanadas are amazingly tasty and you can make multiple batches and freeze them to eat later. The photos at the bottom of the post illustrate how to roll out the dough and form the empanadas.

Ingredients
Butter
Onion, chopped
Garlic, chopped
About 1 pound of mushrooms
Chiles or cayenne pepper
Parsley
Monterey jack cheese, grated
Salt and pepper
Veggie oil
Pie dough, about one pie's worth, rolled out and cut into circles (I used my nonna's pie dough recipe)

Directions
1. Sauté the onions, garlic, mushrooms and spices in the butter.
2. Take the mixture off the heat and stir in the parsley and cheese.
3. Put some of the mushroom mix in each dough circle, fold them over, and seal them into half-moon shapes.
4. Refrigerate the empanadas for about half an hour (this step isn't necessary but it does help to set them so they don't break apart when you fry them).
5. Fry the empanadas in the oil until they are browned on each side OR bake them at 350 degrees Fahrenheit. I usually bake them because it’s healthier that way.
6. Enjoy!

J'ai reçu l'original de cette recette de la "Cuisine mexicaine pour les Nuls." Empanadas sont stupéfiamment délicieux et vous pouvez faire des fournées multiples et les congeler pour manger plus tard. Les photos au bas de la page illustrent comment dérouler la pâte et former les empanadas.

Ingrédients
Beurre
Oignon, haché
Ail, haché
450 g champignons
Chiles ou poivre de cayenne
Persil
Fromage monterey jack, râpé
Sel et poivre
Huile
Pâte à tarte, à peu près une tarte, roulée et coupée en cercles (j'ai utilisé la recette de pâte à tarte de ma Nonna)


Préparation
1. Faire sauter les oignons, l'ail, les champignons et les épices dans le beurre. 
2. Retirer le mélange du feu et incorporer le persil et le fromage. 
3. Mettez un peu de mélange de champignons dans chaque cercle de pâte, pliez-les et scellez-les en forme de demi-lune. 
4. Réfrigérer les empanadas pendant environ une demi-heure (cette étape n'est pas nécessaire mais elle aide à les placer de façon à ce qu'ils ne se cassent pas lorsque vous les faites frire). 
5. Faire frire les empanadas dans l'huile jusqu'à ce qu'elles soient dorées de chaque côté OU les faire cuire à 175 degrés C. D'habitude, je les fais cuire parce que c'est plus sain de cette façon. 
6. Profitez-en! 













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