Eggplant Parmesan Sandwich / Sandwich des Aubergines au Parmesan


I will preface this post by saying that you can buy frozen pre-made eggplant cutlets and save yourself some time and work. You can also make the eggplant cutlets ahead of time, freeze them, and save future you some time and work which is what I did last summer when eggplants were in season. 

Ingredients
Italian sub roll
Provolone cheese
Marinara sauce
Eggplant
Eggs
Breadcrumbs

Directions
1) Slice the eggplant into slices about 1/4 inch thick. Try to make them the same thickness so they’ll cook in the same amount of time.
2) Whisk the eggs.
3) Pour the breadcrumbs onto a plate.
4) Dip an eggplant slice in the eggs, place it in the breadcrumbs so one side is coated, turn it over so you coat the other side with breadcrumbs, and then put the breaded eggplant slice onto a cookie sheet. Do this for all of the eggplant slices.
5) Bake the eggplant slices at 375 degrees F for about 10 minutes on each side or until the breadcrumb topping is browned.
6) Meanwhile, cut your roll in half and toast it.
7) When your bread is toasted and your eggplant cutlets are done, it’s time to assemble your sandwich. Put some marinara sauce on the bread, layer on a slice of cheese, and then put in an eggplant cutlet. Close the sandwich and eat it!


Je vais commencer par dire que vous pouvez acheter des côtelettes d'aubergines pré-faites congelées et vous épargner du temps et du travail. Vous pouvez également préparer les côtelettes d'aubergines à l'avance, les congeler, et vous faire économiser du temps et du travail. 

Ingrédients
Sous-rouleau italien 
Provolone 
Sauce marinara 
Aubergine 
Oeufs 
Chapelure

Préparation
1) Trancher l'aubergine en tranches d'environ 6 mm d'épaisseur. Essayez de leur donner la même épaisseur afin qu'ils cuisinent dans le même temps. 
2) Fouetter les oeufs. 
3) Versez la chapelure sur une assiette. 
4) Trempez une tranche d'aubergine dans les œufs, placez-la dans la chapelure de sorte qu'un côté soit enrobé, retournez-la pour enrober l'autre côté de chapelure, puis placez la tranche d'aubergine panée sur une plaque à biscuits. Faites ceci pour toutes les tranches d'aubergine. 
5) Cuire les tranches d'aubergines à 190 degrés C pendant environ 10 minutes de chaque côté ou jusqu'à ce que la chapelure soit dorée. 
6) Pendant ce temps, coupez votre rouleau en deux et faites-le griller. 
7) Lorsque votre pain est grillé et que vos escalopes d'aubergines sont cuites, il est temps d'assembler votre sandwich. Mettez un peu de sauce marinara sur le pain, couchez sur une tranche de fromage, puis mettez dans une escalope d'aubergine. Fermez le sandwich et mangez-le!

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