Ren's Raisin Scones / Les Scones de Raisin Sec de Ren



Ingredients
1 1/2 c flour
1/3 c sugar
2 tsp baking powder
1/2 tsp salt
3/4 c whipping cream
2 tsp grated lemon peel
3/4 c raisins

Directions
1. Mix all of the dry ingredients together, including the raisins.
2. Make a well in the middle of the dry ingredients and pour in the cream and lemon peel.
3. Mix the whole thing together until it's crumbly - you'll probably have to use your hands for this!
4. Form the dough into a ball, place it on a cookie sheet, pat it into an oval that is about 1 inch thick, and cut the oval into 6-8 triangular pieces.
5. Brush some more cream on the top and sprinkle sugar on top if desired.
6. Separate the triangles and bake them at 375 degrees F for about 18 minutes or until they are golden brown colored.

* For the lemon peel - make sure you use an organic lemon because pesticides accumulate in the peels of citrus fruits! If you are buying lemon zest, make sure it is organic for this same reason.



Ingrédients
360ml farine
80ml sucre
10ml levure chimique
2.5ml sel
180ml crème à fouetter
10ml ont râpé la peau jaune citron
180ml raisins secs

Directions
1. Mélanger tous les ingrédients secs ensemble, en incluant les raisins secs.
2. Faire bien au milieu des ingrédients secs et verser la peau jaune citron et de la crème.
3. Mélanger tout cela ensemble jusqu'à ce que ce soit friable - vous devrez sans doute en utiliser vos mains!
4. Former la pâte dans une boule, placer-le sur un drap de biscuit, tapoter-le dans un ovale qui est environ 1 pouce épais et couper l'ovale dans 6-8 morceaux triangulaires.
5. Brosser de la plus de crème sur le haut et saupoudrer du sucre sur le haut si désiré.
6. Séparer les triangles et cuire-les au four à 190 degrés C depuis environ 18 minutes ou jusqu'à ce qu'ils soient le marron d'or colorié.

* Pour la peau jaune citron - s'assurent que vous utilisez un citron organique parce que les pesticides accumulent dans les peaux d'agrumes! Si vous achetez le zeste jaune citron, assurez-vous que c'est organique pour cette même raison.

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