Homemade Pizza

Pizza is a wonderful thing. Homemade pizza is an even more wonderful thing. You can make it ahead and then just stick it in the freezer for frozen pizza (reheat when you're ready to use it). Yummy!

Ingredients
1 c flour (I use whole wheat, but you can use white flour if you want)
1 tbsp active dry yeast
pinch sugar or honey
pinch salt
1/2 c warm water
2 tbsp olive oil

Directions
1. Combine 1/2 c of the flour plus the yeast, sugar or honey, and salt in a bowl.
2. Combine the water and oil and then pour them into the flour mixture. The water should NOT be hot because then it will kill the yeast.
3. Mix the dough until it is the consistency of pancake batter.
4. Turn the dough out onto a lightly floured surface and knead in the rest of the flour until the dough is smooth, elastic, and not sticky.
5. Oil a bowl, pat the dough into a ball, and place it in the bowl, turning to coat it with the oil.
6. Let the dough rise for about half an hour. If you're not ready for the dough by the time it's done rising you can "punch" it down (gently place your fist in the middle and push) and let it rise again.
7. While the dough is rising, pre-cook any pizza toppings that need to be pre-cooked.
8. When the dough is done, place it in the center of a greased pan and pat it into the shape you want for your pizza. If you accidentally make a hole in it, just pinch the hole clased. Hint: Sprinkle cornmeal on the bottom of the pan before you put the dough on it to keep the pizza from sticking and to give it a little crunch.
9. Put the toppings on top of the pizza.
10. Bake the pizza on the top shelf of your oven at 500 degrees Fahrenheit for about 10-15 minutes until it's cooked through and golden colored.

La pizza est une alimente magnifique. La pizza faite maison est des encore plus magnifiques aliments. Vous pouvez le faire avant que vous en avez besoin et le mettez ensuite juste dans le congélateur pour le rechauffer quand vous le voulez. Délicieux!

Ingrédients
240 ml du farine (j'utilise du blé entier, mais vous pouvez utiliser de la farine blanche si vous voulez)
15 ml du levure sèche active
pincez du sucre ou du miel
sel de pincement
120 ml d'eau chaude
30 ml de la huile d'olive

Direcciones
1. Combinar 120 ml de la harina más la levadura, azúcar o miel, y sal en un tazón.
2. Combinar el agua y el petróleo y luego viértalos en la mezcla de harina. El agua no debería estar caliente porque entonces esto matará la levadura.
3. Mezclar la masa hasta que esto sea el consecuencia del rebozado de tortita.
4. Resultar que la masa en ligeramente floured reviste y amasa en el resto de la harina hasta que la masa sea lisa, elástica, y no pegajosa.
5. Petróleo un tazón, acaricie la masa en una pelota, y colóquelo en el tazón, dando vuelta para cubrirlo del petróleo.
6. Laisser l'augmentation de pâte pendant environ la demi-heure. Si vous n'êtes pas prêts pour la pâte au moment où il a fait le fait de monter vous pouvez "le frapper" en bas (placent doucement votre poing dans le milieu et la poussée) et permettez-y de monter de nouveau.
7. Pendant que la pâte monte, le pré-cuisinier votre pizza toppings.
8. Quand la pâte est faite, l'endroit cela dans le centre d'une casserole graissée et tout prête cela dans la forme vous voulez pour votre pizza. Si vous y faites par hasard un trou, pincez juste le trou clased.
9. Mettre le toppings sur le haut de la pizza.
10. Cuire au four la pizza sur l'étagère supérieure de votre four à 260 centigrades depuis environ 10-15 minutes jusqu'à ce qu'il soit fait cuire par et d'or colorié.

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