Hope's Quick Quiche / La Quiche Rapide de Hope
My friend Hope gave me this quiche recipe back when we were in college. For the crust, I use my Nonna's pie dough recipe
Ingredients
2 cups cheese
3 eggs
1 cup milk
Any vegetables you want (pre-cooked)
Directions
1. Make the pie dough and put it in the quiche pan.
2. Put down a layer of cheese on the bottom of the quiche pan.
3. Add the vegetables on top of the cheese.
4. Mix the eggs and milk together and pour them on top of the cheese and vegetables.
5. Bake at 375 degrees Fahrenheit for about 45 minutes until a custard forms.
To make a quiche in a deeper pan, just increase the ingredients in proportion.
200 g fromage
3 oeufs
250 ml lait
Tous les légumes vous voulez (précuits)
Directions
1. Faites la pâte à tarte et placez-la dans le moule à tarte.
2. Déposer une couche de fromage au fond du moule à tarte.
3. Ajouter les légumes sur le fromage.
4. Mélangez les oeufs et le lait ensemble et versez-les sur le fromage et les légumes.
5. Cuire à 190 degrés C depuis pendant environ 45 minutes jusqu'à la formation d'une crème.
Pour faire une quiche dans une casserole plus profonde, il suffit d'augmenter les ingrédients en proportion.
Comments
Post a Comment