Mushrooms Stuffed with Black Beans / Champignons Farcis Aux Haricots Noirs


Ingredients
3-4 portobello mushrooms
6 cloves garlic, minced
1 inch ginger, peeled and grated
1 red bell pepper, chopped
2 cups cooked black beans
2 tbsp soy sauce
olive oil

Directions
1. Remove the gills and stems from the mushrooms and grill them in the olive oil until they are browned, then set them aside. This should take about 1 minute total.
2. Saute the garlic, ginger and bell pepper until the bell pepper is softened. This should take under 5 minutes.
3. Add the beans and soy sauce, and cook for another couple of minutes to blend the flavors, then set the mixture aside to cool.
4. Preheat the oven to 375 degrees Fahrenheit, then oil a cookie sheet or baking dish and place the mushrooms in it. Put the stuffing in the mushrooms. Cover the mixture and bake it until the mushrooms are tender and the filling is hot. This should take about 20 minutes.


Ingrédients
3-4 champignons portobello
6 gousses d'ail émincées
3 cm de gingembre, pelé et râpé
1 poivron rouge, haché
400 g haricots noirs, cuits
30ml sauce soja
Huile d'olive

Préparation
1. Retirer les branchies et les tiges des champignons et les faire griller dans l'huile d'olive jusqu'à ce qu'ils soient dorés, puis les mettre de côté. Cela devrait prendre environ 1 minute au total. 
2. Faites sauter l'ail, le gingembre et le poivron jusqu'à ce que le poivron soit ramolli. Cela devrait prendre moins de 5 minutes. 
3. Ajouter les haricots et la sauce soja, et cuire encore quelques minutes pour mélanger les saveurs, puis laisser refroidir. 
4. Préchauffez le four à 190 degrés C, puis huiler une plaque à biscuits ou un plat allant au four et y placer les champignons. Mettez la farce dans les champignons. Couvrir le mélange et cuire jusqu'à ce que les champignons soient tendres et que la garniture soit chaude. Cela devrait prendre environ 20 minutes.

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