Caramelized Onion and Goat Cheese Tart / Tarte aux Oignons Caramélisés et au Fromage de Chèvre



The recipe is adapted from Pur Chèvre. I skipped out on the salt and sugar used in the original version but it still tasted good.

Ingredients
1 pie crust
2 large onions
3 tbsp butter or olive oil
goat cheese

Directions
1. Preheat the oven to 400 degrees Fahrenheit.
2. Slice and sauté the onions in the butter or olive oil for 3-5 minutes until they turn golden-brown.
3. Roll out the pie crust and put it in a tart pan.
4. Pour the onions into the tart and lay slices of goat cheese on top.
5. Cook the tart for about 15 minutes until the goat cheese starts to turn golden.


La recette vient du livre Pur Chèvre. J'ai omis du sel et du sucre, mais la tarte goûtait toujours grande.

Ingrédients
1 pâte brisé
2 grands oignons
45 ml beurre ou huile d'olive
fromage de chèvre

Directions
1. Préchauffez le four à 200 degrés Celcius.
2. La tranche et sauté les oignons dans le beurre ou l'huile d'olive depuis 3-5 minutes jusqu'à ce qu'ils tournent marron-d'or.
3. Étirer la croûte de tourte et le mettre dans une casserole acide.
4. Verser les oignons dans la tarte et poser des tranches de fromage de chèvre sur le haut.
5. Faire cuire la tarte depuis environ 15 minutes jusqu'à ce que le fromage de chèvre commence à tourner d'or.


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