Quesadillas




This is so simple I'm not even going to bother with a recipe. The basic idea of the quesadilla is that you take a tortilla and put it on a skillet that has been coated with oil. Then you put some toppings on the tortilla, fry it, fold it in half, and serve it while it's hot. Tortillas are often filled with cheese and served with salsa, sour cream, and guacamole. Here are some other filling ideas:

Greek:
Spinach, mushrooms, feta cheese, and cheddar cheese.

Bean and Cheese:
Salsa, black beans or pinto beans, and cheddar or monterey jack cheese.

Spring Vegetable:
Red onions, yellow bell peppers, mushrooms, tomatos, zucchini, and cheddar cheese.

Bean and Yam
Black beans, grated yams, cumin, monterey jack cheese, garlic, and onions.

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C'est si simple je ne vais pas même prendre la peine avec une recette. L'idée fondamentale du quesadilla est que vous prenez une crêpe mexicaine et le mettez sur une poêle qui a été enduite avec le pétrole. Alors vous mettez un toppings sur la crêpe mexicaine, le faites frire, le pliez dans la moitié et le servez pendant que c'est chaud. Les crêpes mexicaines sont souvent remplies de cheese et servies avec salsa, la crème aigre et guacamole. Voici autres idées de plombage:

Grec:
Épinards, champignons, fromage feta, et fromage cheddar.

Haricot et Fromage:
Salsa, les haricots noirs ou les haricots pinto, et fromage cheddar ou fromage monterey jack.

Légume Printanier:
Oignons rouges, poivron jaune, champignons, tomates, courgettes, et fromage cheddar.

Haricot et Patate:
Haricots noirs, patates râpées, cumin, fromage monterey jack, ail, et oignons.

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